Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem dan contact op met ons service team.

U kunt ook een support request e-mail indienen. We helpen je dan zo snel mogelijk.

Contracked™ BEDRIJFSPROFIEL

Contracked™ vindt haar oorsprong in 2006 wanneer de oprichters de eerste Nederlandse Software-as-a Service Contract Management oplossing ontwierpen. De eerste klant van het eerste uur, NBDBiblion, is tot op de dag van vandaag nog steeds klant en enthousiast gebruiker van Contracked™. In 2009 ontwierp Contracked standaarden waarmee het managen van de meest complexe contract een eenvoudige handeling wordt.

Met een achtergrond in Finance, Business Process Management, Software-as-a-Service, Quality Management, Enterprise Portfolio Management and Database Management begrepen de oprichters van Contracked™ de waarde die dergelijke standaarden opleveren voor de behoefte in contractmanagement processen van wereldwijd opererende bedrijven.

Geregistreerd als Nederlands bedrijf en met haar hoofdkantoor in Hengelo lanceerde Contracked™ haar eerste versie met deze standaarden in september van het jaar 2009 na een volledig jaar te hebben gewerkt aan het re-design.

Vandaag de dag heeft Contracked™ met haar Research en Development faciliteit in Nederland een samenwerking met meer dan 30 partners, wereldwijd, 100% gefocust op Contract Management. Contracked™ levert een oplossing voor alle type bedrijven en organisaties, profit of non-profit, gecentraliseerd of gedecentraliseerd (of een combinatie daarvan) of nationaal of multinational. Contracked™ is overal makkelijk inzetbaar.