Contactgegevens
Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com

6 Januari 2010

Contracked™ boekt een sterk resultaat in 2009.

Amsterdam, Nederland - 6 januari 2010 - Contracked™ heeft vandaag bekend gemaakt dat het over 2009 een sterk resultaat gaat boeken.

In de herfst van 2009 heeft Contracked™ een verkoopkantoor geopend in Zuid Oost Azië. Vanuit Kuala Lumpur runt Mr. Malcolm Parker Brady Contracked™ SEA voor Singapore, Maleisië, Indonesië en Bangladesh. Contracked™ Zuid Oost Azië zal haar Aziatische klanten support leveren vanuit Kuala Lumpur.

In 2009 heeft Contracked™ een record aantal nieuwe klanten aan haar klantenbestand kunnen toevoegen inclusief internationaal opererende bedrijven zoals Conrad (eCommerce - www.conrad.com), Dipasa (FMCG - www.dipasa.com) en CSI (manufacturing - www.csiweb.us). In 2009 is geen enkele klant gestopt met het gebruik van Contracked™.

In December 2009 heeft Contracked™ haar laatste versie (2.85) gelanceerd inclusief waardevolle extra functionaliteiten. Deze functionaliteit is hoofdzakelijk gericht op de Contracked™ configuratie. De functionaliteit ondersteund de snelle 60 seconden uitrol.

Het SaaS (Software as a Service) model is duur start-up model. Contracked™ vraagt een industrie lage abonnementsinvestering wat het tevens uitdagend maakt voor Contracked™ om in een vroeg stadium winstgevend te zijn. Contracked™ is opgericht in 2006 en in 2009 heeft Contracked™ voor de derde keer op rij, een winstgevendheid getoond. In 2009 heeft Contracked™ haar omzet - 100% abonnement gebaseerd - verveelvoudigd.

Over Contracked™:

Contracked™ helpt bedrijven en organisaties met het beheren en beheersbaar maken van essentiële informatie uit contracten (zoals het bewaken van einddata of het tijdig nakomen van verplichtingen). Contracked™, opgericht in 2006, ondersteunt het optimaal managen van contracten in de gehele organisatie. Het hoofdkantoor van Contracked staat in Nederland en het bedrijf heeft verkoopvestigingen in de Benelux, Zuid Europa, Noord Europa, USA en Zuidoost Azië. Contracked wordt gebruikt op meer dan 400 locaties in 25 landen. Voor meer informatie: www.contracked.nl

Contactgegevens

Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com