Contactgegevens
Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com

NET(net), Inc.
Hendrik Zwart, VP of Client Services EMEA
+1 616.546.3100
www.netnetweb.com

18 Oktober 2010

Contracked™ en NET(net), Inc. breiden wereldwijd partnership uit.

Frankfurt, 18 oktober 2010 - NET(net), Inc. en Contracked™ hebben besloten hun samenwerking verder uit te breiden door ook aan Contracked™ klanten de NET(net), Inc. services aan te bieden. Sinds het voorjaar van 2010 neemt NET(net), Inc. een deel van de distributie van Contracked™ in de USA, Canada, Duitstalige gebieden, het Verenigd Koninkrijk en Ierland voor haar rekening.

NET(net), Inc. is wereldleider in IT contract optimalisatie en verbetert contracten in de IT contractenportfolio van grote bedrijven op zowel strategisch als financieel gebied. De samenwerking levert klanten hard meetbaar wederkerig resultaat op (bottom-line revenue). De samenwerking wordt operationeel begeleidt vanuit Londen, Frankfurt en Enschede.

Over Contracked™:

Contracked™ helpt bedrijven en organisaties met het beheren en beheersbaar maken van essentiële informatie uit contracten (zoals het bewaken van einddata of het tijdig nakomen van verplichtingen). Contracked™, opgericht in 2006, ondersteunt het optimaal managen van contracten in de gehele organisatie. Het hoofdkantoor van Contracked staat in Nederland en het bedrijf heeft verkoopvestigingen in de Benelux, Zuid Europa, Noord Europa, USA en Zuidoost Azië. Contracked wordt gebruikt op meer dan 400 locaties in 25 landen. Voor meer informatie: www.contracked.nl

Over NET(net), Inc.:

NET(net),Inc. is een wereldwijde organisatie voor IT investeringsoptimalisatie. Zij helpt meer dan 1.200 klanten in alle soorten industrieën met meer dan 15.000 overeenkomsten. De Services van NET(net), Inc. resulteren in een strategische en financieel stijgende waarden van meer dan 50 miljard US dollar.

Contactgegevens

Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com

NET(net), Inc.
Hendrik Zwart, VP of Client Services EMEA
+1 616.546.3100
www.netnetweb.com