Contactgegevens
Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com

6 December 2010

Contracked™: 2010, alleen maar records!

Amsterdam, 6 december 2010 - Het Nederlandse bedrijf Contracked™ slaagde er - ondanks de wereldwijde economische resessie van het afgelopen jaar - in zich verder te ontwikkelen: de wereldwijde leverancier van On Demand Contract Management en Contractbeheer verdrievoudigde haar omzet en verdrievoudigde haar aantal klanten.

Met dit record heeft Contracked™ de toon gezet in de internationale contract management en contractbeheer markt. De verwachting is dat voor de aankomende jaren deze trend zich zal voortzetten. In 2010 is de eerste stevige footprint in de Amerikaanse markt gezet met klanten zoals RailAmerica en NCI. In Europa wordt het succes gekenmerkt door nieuwe klanten zoals de Gemeente Oslo, het Noorse Astma en Allergiefonds, Nexia Group maar ook Nederlandse bedrijven zoals Hogeschool Leiden, PréPain, McGregor en de Kamer van Koophandel heeft Contracked™ kunnen bijschrijven in 2010. Niet in de laatste plaats is Contracked™ er trots op dat nog nooit één klant heeft opgezegd en hoopt dat record voor 2011 te kunnen evenaren. Een groot aantal bestaande klanten is daarentegen nog meer gebruik gaan maken van Contracked™"

Naast het groot aantal nieuwe klanten heeft Contracked™ ook haar internationale partnerkanaal voor contractmanagement en contractbeheer aanzienlijk versterkt. In 2011 zijn in zeven nieuwe landen partners toegevoegd aan het indirecte kanaal en zijn de eerste successen daarvan al opgetekend. In 2010 is ook de Contracked™ University opgericht. Contracked™ University is erop gericht de Contracked™ Partners optimaal te ondersteunen op het gebied van kennis, marketing en verkoop.

Over Contracked™:

Contracked™ helpt bedrijven en organisaties met het beheren en beheersbaar maken van essentiële informatie uit contracten (zoals het bewaken van einddata of het tijdig nakomen van verplichtingen). Contracked™, opgericht in 2006, ondersteunt het optimaal managen van contracten in de gehele organisatie. Het hoofdkantoor van Contracked staat in Nederland en het bedrijf heeft verkoopvestigingen in de Benelux, Zuid Europa, Noord Europa, USA en Zuidoost Azië. Contracked wordt gebruikt op meer dan 400 locaties in 25 landen. Voor meer informatie: www.contracked.nl

Contactgegevens

Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com