Contactgegevens
Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com

20 December 2010

Contracked™ opereert browser onafhankelijk.

Amsterdam, 20 december 2010 - Contracked™ is volledig compatible gemaakt met veel gebruikte browsers zoals Apple Safari en Microsoft Internet Explorer maar ondersteunt ook de wat minder zakelijk gebruikte browsers zoals Google Chrome en Mozilla.

De afgelopen maanden zag Contracked™ steeds meer zakelijke klanten kiezen uit een toenemende diversiteit van browsers. Waar voorheen Microsoft's Internet Explorer de markt domineerde zegt Contracked™ de komst van Google Chrome en de groei in Apple Safari in het zakelijke segment met name in de laatste maanden opvallend te noemen. Vooruitlopend op de trendontwikkeling heeft de On Demand contract management en contractbeheer leider de beslissing genomen alle toekomstige wijzigingen door te voeren in een browser onafhankelijk platform. Contracked™ haar laatste versie (3.01) is compatible. Alle klanten hebben deze versie ondertussen in gebruik.

Over Contracked™:

Contracked™ helpt bedrijven en organisaties met het beheren en beheersbaar maken van essentiële informatie uit contracten (zoals het bewaken van einddata of het tijdig nakomen van verplichtingen). Contracked™, opgericht in 2006, ondersteunt het optimaal managen van contracten in de gehele organisatie. Het hoofdkantoor van Contracked staat in Nederland en het bedrijf heeft verkoopvestigingen in de Benelux, Zuid Europa, Noord Europa, USA en Zuidoost Azië. Contracked wordt gebruikt op meer dan 400 locaties in 25 landen. Voor meer informatie: www.contracked.nl

Contactgegevens

Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com