Contactgegevens
Contracked B.V.
Rob Postma, CEO
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com

9 Maart 2011

Contracked™ wordt lid van NBCM.

Amsterdam, 9 maart 2011 - Contracked™ is lid geworden van de onlangs opgerichte Nederlandse Beroepsvereniging voor Contract Management.

Met het lidmaatschap laat Contracked™ zien dat het belang van een gestructureerde aanpak voor het managen van contracten een noodzaak is.

"Met het managen van contracten valt heel veel geld te besparen voor bedrijf en organisatie. Het gaat niet alleen maar om het beheren van contracten maar om het managen van de inhoud daarvan. Als je dat gestructureerd doet, worden bedrijfsresultaten tot tientallen procenten verbeterd", aldus Rob Postma, CEO van Contracked™. "Contracked™ is een oplossing waarmee klanten de meest complexe contracten in een uiterst complexe omgeving op een gestructureerde en eenvoudige manier kunt managen. Het hebben van contract management software is een randvoorwaarde voor het succesvol kunnen managen van alle soorten contracten. Daarnaast zijn er situaties waarin externe specialisten een waardevolle bijdrage kunnen leveren. Een reden voor ons om lid te worden van deze Beroepsvereniging. Ook zullen we onze aangesloten partners aansporen om lid te worden van deze nieuwe vereniging."

Contracked™ onderzoekt of ze een actieve rol wil gaan spelen in een operationele ondersteuning van NBCM.

Over Contracked™:

Contracked™ helpt bedrijven en organisaties met het beheren en beheersbaar maken van essentiële informatie uit contracten (zoals het bewaken van einddata of het tijdig nakomen van verplichtingen). Contracked™, opgericht in 2006, ondersteunt het optimaal managen van contracten in de gehele organisatie. Het hoofdkantoor van Contracked staat in Nederland en het bedrijf heeft verkoopvestigingen in de Benelux, Zuid Europa, Noord Europa, USA en Zuidoost Azië. Contracked wordt gebruikt op meer dan 400 locaties in 25 landen. Voor meer informatie: www.contracked.nl

Over NBCM

De NBCM beoogt dé beroepsorganisatie te zijn voor contractmanagers – bij opdrachtgevers en bij leveranciers – en stelt zich de professionalisering van contractmanagement ten doel.

Contactgegevens

Contracked B.V.
Rob Postma, CEO
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com