Contactgegevens
Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com

9 April 2011

Contracked™ start 2011 sterk.

Amsterdam, 9 april 2011 - Contracked™ heeft vandaag bekend gemaakt dat het over het eerste kwartaal jaar van 2011 haar groeicurve van voorgaande jaren heeft voortgezet. Naast de groei het aantal nieuwe klanten is ook de groei in het aantal nieuwe partners significant toegenomen.

"We hebben in het eerste kwartaal van 2011 wederom een indrukwekkende lijst van nieuwe klanten mogen toevoegen aan onze minstens net zo indrukwekkende lijst bestaande klanten. Veel bedrijven zoals in Nederland VNO-NCW/MKB Nederland, Broekhuis Holding en Avalex in Nederland maakten in dit eerste kwartaal een start met het managen van contracten met behulp van Contracked™ en haar partners. De groei van onze pipeline loopt in de pas met de groei in het aantal nieuwe klanten maar ook met het aantal klanten die hun abonnement uitbreiden. Daarnaast hebben we een sterke groei gerealiseerd in ons partner kanaal.", aldus Rob Postma, CEO van Contracked™. "Onze klanten besparen aanzienlijke kosten door contracten structureel te managen. Het managen van contracten is alles behalve saai. Hierdoor zien we een sterke groei van het aantal partners. Zo zijn we in het eerste kwartaal in Nederland gaan samenwerken met onder andere de Contractspecialisten, United Quality en Green Vision Management Consulting. In de Verenigde Staten hebben we een samenwerking gesloten met Ludwig and Associates, Inc. en in Israel met Chazan, Wollf & Accociates. Chazan, Wollf & Accociates is operationeel in Israel, Italië, Australië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Frankrijk. De eerste successen hebben we al in het eerste kwartaal mogen vieren. Ik kan niet anders zeggen maar ik ben erg onder de indruk over de waarde die ons partners opleveren voor onze klanten".

De sterke groei in partners is ingezet om bedrijven en organisatie wereldwijd te kunnen voorzien in het managen van contracten. Contracked™ verwacht het aantal partners voor het einde van 2011 te verviervoudigen.

Over Contracked™:

Contracked™ helpt bedrijven en organisaties met het beheren en beheersbaar maken van essentiële informatie uit contracten (zoals het bewaken van einddata of het tijdig nakomen van verplichtingen). Contracked™, opgericht in 2006, ondersteunt het optimaal managen van contracten in de gehele organisatie. Het hoofdkantoor van Contracked staat in Nederland en het bedrijf heeft verkoopvestigingen in de Benelux, Zuid Europa, Noord Europa, USA en Zuidoost Azië. Contracked wordt gebruikt op meer dan 400 locaties in 25 landen. Voor meer informatie: www.contracked.nl

Contactgegevens

Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com