Contactgegevens
Contracked B.V.
Rob Postma, CEO
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com


ESCROW4ALL B.V.
Herman Kui, Commercial Director
herman.kui@escrow4all.com
020 - 3420 250
06 - 1180 1155
www.escrow4all.com

11 April 2011

Continuïteitsgarantie voor gebruikers Contracked™.

Hengelo/Amsterdam, 11 april 20101 - – Contracked is een samenwerking aangegaan met Escrow4all om een wereldwijde garantieregeling te treffen voor de gebruikers van Contracked™. De regeling voorziet dat de oplossing en gebruikersdata 12 maanden lang, onafhankelijk van Contracked, beschikbaar blijft.

Contracked is een on-demand Contract Management oplossing. Contracked biedt gemakkelijke toegang aan geautoriseerde gebruikers en stelt hen in staat contracten te managen en te monitoren, 24 uur per dag 7 dagen per week. Software installatie is niet nodig; de oplossing wordt aangeboden via Software-as-a-Service model. Een internet verbinding en een browser is voldoende.

Rob Postma, CEO van Contracked: "Gezien ons volledige e-commerce model en operational excellence benadering, past een klassieke escrow aanpak niet. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten, waar ook ter wereld, kunnen vertrouwen op de continuïteit van de door ons geboden contract management oplossing. Het managen van contracten wordt in veel situaties als mission critical ervaren en is een katalysator voor het gecontinueerd besparen van kosten. Escrow4all begrijpt dat niet alleen maar is tevens flexibel en kundig genoeg om daarop te anticiperen. Wij zijn erg content met de samenwerking."

Herman Kui, Commercial Director van Escrow4all: "Het is voor het eerst dat wij onze SaaS Escrow oplossing volledig hebben geïntegreerd binnen het e-commerce platform van een SaaS vendor. Tijdens de bestelprocedure kunnen gebruikers van Contracked escrow als optionele service kiezen. Alle informatie is vooraf beschikbaar. Met een paar muisklikken is alles geregeld. Nog nooit is het deelnemen aan een doordachte escrow regeling zo simpel! Wij hebben veel opgestoken van het bekwame team van Contracked over hoe je efficiënt webservices uitrolt."

Over Contracked™:

Contracked™ helpt bedrijven en organisaties met het beheren en beheersbaar maken van essentiële informatie uit contracten (zoals het bewaken van einddata of het tijdig nakomen van verplichtingen). Contracked™, opgericht in 2006, ondersteunt het optimaal managen van contracten in de gehele organisatie. Het hoofdkantoor van Contracked staat in Nederland en het bedrijf heeft verkoopvestigingen in de Benelux, Zuid Europa, Noord Europa, USA en Zuidoost Azië. Contracked wordt gebruikt op meer dan 400 locaties in 25 landen. Voor meer informatie: www.contracked.nl

Over Escrow4all

Escrow4all biedt full-service escrow diensten – zoals Software Escrow, SaaS Escrow, Knowledge Escrow en uitgekiende verificatiediensten – aan iedere organisatie die serieus en professioneel om gaat met IT-risico management vraagstukken. Met ruim 50 manjaren ervaring in alle disciplines van escrow dienstverlening, is het team van Escrow4all de absolute kennis leider in Nederland. In die hoedanigheid creëert Escrow4all met kwalitatieve oplossingen en doordachte processen meerwaarde voor haar klanten.

Contactgegevens

Contracked B.V.
Rob Postma, CEO
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com

ESCROW4ALL B.V.
Herman Kui, Commercial Director
herman.kui@escrow4all.com
020 - 3420 250 / 06 - 1180 1155
www.escrow4all.com