Contactgegevens
Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com

14 Juni 2011

Contracked™ mobiel.

Amsterdam, 14 juni 2011 - Contracked™ is volledig te gebruiken op alle soorten tablets inclusief de iPad2.

Na de introductie van de iPad eerder dit jaar heeft Contracked™ haar laatste versie aangepast op de sterk ontwikkelende markt voor de tablets. Eerder al had de On Demand Contract Management en Contractbeheer leider de beslissing genomen alle toekomstige wijzigingen door te voeren in een browser onafhankelijk platform. Dus vallen daar ook de tablets onder zoals de iPad2.

Rob Postma, de CEO van Contracked™: "De nieuwste versie van Contracked™ bevat verbeterde functionaliteit voor filtering, dashboarding en het configureren van het systeem. Dit betekent dat onze klanten nog sneller en beter de juiste informatie kunnen raadplegen. Naast snelheid willen onze klanten ook steeds meer mobiliteit. We hebben Contracked™ nu ook volledig afgestemd op tablets zoals de iPad2 van Apple (iOS) en de Android Tablets. Wijzelf zijn een organisatie die voor de dagelijkse bedrijfsvoering alleen maar gebruik maken van Cloud oplossingen en vinden mobiliteit vanzelfsprekend. Al onze medewerkers en samenwerkende partners kunnen altijd en overal bij de juiste informatie, met elke type computer. Het doet ons dan ook veel plezier te zien dat veel klanten van ons steeds mobieler worden. Het bespaart veel tijd en dus veel geld."

Over Contracked™:

Contracked™ helpt bedrijven en organisaties met het beheren en beheersbaar maken van essentiële informatie uit contracten (zoals het bewaken van einddata of het tijdig nakomen van verplichtingen). Contracked™, opgericht in 2006, ondersteunt het optimaal managen van contracten in de gehele organisatie. Het hoofdkantoor van Contracked staat in Nederland en het bedrijf heeft verkoopvestigingen in de Benelux, Zuid Europa, Noord Europa, USA en Zuidoost Azië. Contracked wordt gebruikt op meer dan 400 locaties in 25 landen. Voor meer informatie: www.contracked.nl

Contactgegevens

Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com