Contactgegevens
Contracked B.V.
Rob Postma, CEO
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com


Institute for International Research (IIR)
Kabelweg 37
1014 BA Amsterdam
020- 580 54 00
www.iir.nl

7 November 2011

CEO Contracked™ gastspreker bij Institute for International Research (IIR).

Hengelo/Amsterdam, 7 november 2011 – Op 22 en 23 November organiseert IIR de conferentie 'Contractmanagement in de praktijk'

Het seminar "contract management in de praktijk" geeft aan hoe actuele knelpunten kunnen worden aangepakt. Rob Postma, CEO van Contracked™ spreekt op dit event en opent de tweede dag van het seminar met een presentatie over o.m. Cloud Contract Management.

"We zien nog steeds dat bedrijven veel te complex bezig zijn met het managen van contracten", aldus Rob Postma. "Door deze complexe werkwijze falen projecten. Weggegooid geld en verspilde tijd. Dat moet niet alleen anders maar dat kan ook anders". In de presentatie zal Rob Postma ingaan op de best practices zoals ontwikkeld door Contracked in samenwerking met haar internationale klanten- en partner-kring. Rob Postma is de enige spreker op de conferentie die Cloud Contract Management Services als onderwerp heeft.

Over Contracked™:

Contracked™ helpt bedrijven en organisaties met het beheren en beheersbaar maken van essentiële informatie uit contracten (zoals het bewaken van einddata of het tijdig nakomen van verplichtingen). Contracked™, opgericht in 2006, ondersteunt het optimaal managen van contracten in de gehele organisatie. Het hoofdkantoor van Contracked staat in Nederland en het bedrijf heeft verkoopvestigingen in de Benelux, Zuid Europa, Noord Europa, USA en Zuidoost Azië. Contracked wordt gebruikt op meer dan 400 locaties in 25 landen. Voor meer informatie: www.contracked.nl

Over Institute for International Research (IIR)

Het Institute for International Research (IIR) organiseert conferenties en trainingen over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Het IIR is in 1973 opgericht.

Contactgegevens

Contracked B.V.
Rob Postma, CEO
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com

Institute for International Research
Kabelweg 37
1014 BA Amsterdam
020- 580 54 00
www.iir.nl