Contactgegevens
Contracked HQ
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com

Contracked ASIAPAC
Malcolm Parker Brady
mpb@contracked.com
www.contracked.com

1 September 2009

Contracked™ opent eerste nieuwe kantoor in Azië.

Kuala Lumpur, Maleisië - 1 September 2009 - Vandaag heeft Contracked™ bekend gemaakt dat zij in Kuala Lumpur, Maleisië, haar eerste buitenlandse verkoop- en supportkantoor heeft geopend.

Contracked™ maakt bekend dat zij een verkoop kantoor in Maleisië heeft geopend. Door de toenemende vraag naar Contracked™ en het hebben van een lokale vertegenwoordiging verwacht Contracked™ een toename van het aantal Aziatische klanten en een verdere ondersteuning van haar bestaande Internationale klanten. Mr. Malcolm Parker Brady heeft de dagelijkse leiding over de Contracked™ activiteiten voor de Zuid Oost Aziatische regio inclusief Singapore, Maleisië, Indonesië en Bangladesh. Contracked™ Asia Pac zal haar Aziatische klanten supporten vanuit Kuala Lumpur, Maleisië.

Naast betrokken te zijn in de dagelijkse operatie en verkoop van Contracked™ heeft Malcolm een breed netwerk en buitengewoon ruime kennis van de regionale markten in Zuid Oost Azië en China, Mr. Malcolm Parker Brady gaat zich richten op de opbouw van het indirecte Contracked™ kanaal in de Zuid Oost Aziatische regio. Resellers voor deze regio kunnen zich wenden tot Mr. Parker Brady. Zijn contact gegevens staan op de contact pagina.

Over Contracked™:

Contracked™ helpt bedrijven en organisaties met het beheren en beheersbaar maken van essentiële informatie uit contracten (zoals het bewaken van einddata of het tijdig nakomen van verplichtingen). ontracked™, opgericht in 2006, ondersteunt het optimaal managen van contracten in de gehele organisatie. Het hoofdkantoor van Contracked staat in Nederland en het bedrijf heeft verkoopvestigingen in de Benelux, Zuid Europa, Noord Europa, USA en Zuidoost Azië. Contracked wordt gebruikt op meer dan 400 locaties in 25 landen. Voor meer informatie: www.contracked.nl

Contactgegevens

Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com