Contactgegevens
Contracked HQ
Rob Postma
rob@contracked.com
+31 85 785 5100
www.contracked.com

Contracked NORDICS
Oscar Floor
oscar.floor@contracked.com
+47 900 63300
www.contracked.com

12 Januari 2010

Contracked™ opent nieuw kantoor in Scandinavië.

Olso, Noorwegen - 12 januari 2010 - Vandaag heeft Contracked™ bekend gemaakt dat zij in Sandefjord, Norwegen, een verkoop- en supportkantoor heeft geopend voor de Noord Europese markt.

Contracked™ maakt bekend dat zij een verkoop kantoor in Noorwegen heeft geopend. Door de toenemende vraag naar het Contracked™ product en het hebben van een lokale vertegenwoordiging verwacht Contracked™ een toename van het aantal Noord Europese klanten en een verdere ondersteuning van haar bestaande Internationale klanten. Mr. Oscar Floor heeft de dagelijkse leiding over de Contracked™ activiteiten voor de Noord Europese regio inclusief Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. Contracked™ Nordics zal haar klanten supporten vanuit Sandefjord, Noorwegen.

Naast betrokken te zijn in de dagelijkse operatie en verkoop van Contracked™ heeft Mr. Oscar Floor een breed netwerk en buitengewoon ruime kennis van de regionale markten in Noord Europa. Mr. Oscar Floor gaat zich richten op de opbouw van het indirecte Contracked™ kanaal in Noord Europa. Resellers voor deze regio kunnen zich wenden tot Mr. Oscar Floor. Zijn contact gegevens staan op de contact pagina.

Over Contracked™:

Contracked™ helpt bedrijven en organisaties met het beheren en beheersbaar maken van essentiële informatie uit contracten (zoals het bewaken van einddata of het tijdig nakomen van verplichtingen). Contracked™, opgericht in 2006, ondersteunt het optimaal managen van contracten in de gehele organisatie. Het hoofdkantoor van Contracked staat in Nederland en het bedrijf heeft verkoopvestigingen in de Benelux, Zuid Europa, Noord Europa, USA en Zuidoost Azië. Contracked wordt gebruikt op meer dan 400 locaties in 25 landen. Voor meer informatie: www.contracked.nl

Contactgegevens

Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com