Contactgegevens
Contracked HQ
Rob Postma
rob@contracked.com
+31 85 785 5100
www.contracked.com

Contracked Spain
Pablo Lemus
pablo.lemus@contracked.com +34 62 975 8001
www.contracked.com

23 Januari 2010

Contracked™ opent nieuw kantoor in Spanje.

Barcelona, Spaneje - 23 januari 2010 - Vandaag heeft Contracked™ bekend gemaakt dat zij in San Pere de Ribes (Barcelona), Spanje, een verkoop- en supportkantoor heeft geopend voor de Zuid Europese markt.

Contracked™ maakt bekend dat zij een verkoop kantoor in Spanje heeft geopend. Door een toenemende vraag naar het Contracked™ product en het hebben van een lokale vertegenwoordiging in de Zuid Europese markt verwacht Contracked™ een toename van het aantal Zuid Europese klanten en een verdere ondersteuning van haar bestaande Internationale klanten. Mr. Pablo Lemus heeft de dagelijkse leiding over de Contracked™ activiteiten voor de Zuid Europese regio inclusief Spanje, Frankrijk, Italie, Portugal en Argentinie. Contracked™ Southern Europe zal haar klanten supporten vanuit Barcelona, Spanje.

Naast betrokken te zijn in de dagelijkse operatie en verkoop van Contracked™ heeft Mr. Pablo Lemus een breed netwerk en buitengewoon ruime kennis van de regionale markten in Zuid Europa en Zuid Amerika. Mr. Pablo Lemus gaat zich richten op de opbouw van het indirecte Contracked™ kanaal in Zuid Europa. Resellers voor deze regio kunnen zich wenden tot Mr. Pablo Lemus. Zijn contact gegevens staan op de contact pagina.

Over Contracked™:

Contracked™ helpt bedrijven en organisaties met het beheren en beheersbaar maken van essentiële informatie uit contracten (zoals het bewaken van einddata of het tijdig nakomen van verplichtingen). Contracked™, opgericht in 2006, ondersteunt het optimaal managen van contracten in de gehele organisatie. Het hoofdkantoor van Contracked staat in Nederland en het bedrijf heeft verkoopvestigingen in de Benelux, Zuid Europa, Noord Europa, USA en Zuidoost Azië. Contracked wordt gebruikt op meer dan 400 locaties in 25 landen. Voor meer informatie: www.contracked.nl

Contactgegevens

Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com