Contactgegevens
Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com

Techno Benelux B.V.
Rudi Keppels
rudi@technobenelux.nl
074 - 245 26 26
www.technobenelux.nl

30 Maart 2010

Tecar en Contracked™ tekenen een samenwerkingsovereenkomst.

Hengelo, Nederland - 30 maart 2010 - Vandaag hebben Tecar en Contracked™ bekend gemaakt dat zij een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten. De samenwerking stelt bedrijven in de automobiel branche in staat hun rechten en plichten beter te managen.

De automobiel branche was in haar slechtste periode sinds tientallen jaren. De markt is in een snelle veranderende beweging gekomen en zal uiteindelijk weer gunstig worden voor de automobielbranche. Toekomstgericht denkende autodealers ontwikkelen nu al strategieën om op termijn te kunnen voldoen aan de toekomstige (wijzigende) vraag naar auto´s. Auto-industrie analisten hebben indicaties afgegeven dan meer dan 60% van de kosten van een autodealer gerelateerd zijn aan overhead. De samenwerking tussen Tecar en Contracked™ zal deze dealers helpen contractuele kosten te besparen, contractuele omzet te verhogen en het beter onder controle krijgen van contractuele risico´s. Daarnaast is deze samenwerking erop gericht de autodealers te helpen in het verbeteren van haar inkoop strategie.

Techno Benelux B.V. (TECAR lid) tekende voor de distributie rechten binnen de TECAR Groep en richt zich met deze distributie op de aangesloten leden binnen de automobiel industrie in Eruopa en Noord Amerika.

Over Techno Benelux B.V.

Mer meer dan 13.000 aangesloten autodealers in Europe en Noord Amerika veregenwoordigt TECAR de grootste internationale organisatie voor inkoop centra's voor automotive accessories, shop uitrustingen, chemische produkten/olie, banden/velgen en reserve onderdelen. Techno Benelux B.V. vertegenwoordigt Nederland, Belgie en Luxemburg en heeft een zetel in de TECAR Advisory board en de TECAR board of Directors.

Over Contracked™:

Contracked™ helpt bedrijven en organisaties met het beheren en beheersbaar maken van essentiële informatie uit contracten (zoals het bewaken van einddata of het tijdig nakomen van verplichtingen). Contracked™, opgericht in 2006, ondersteunt het optimaal managen van contracten in de gehele organisatie. Het hoofdkantoor van Contracked staat in Nederland en het bedrijf heeft verkoopvestigingen in de Benelux, Zuid Europa, Noord Europa, USA en Zuidoost Azië. Contracked wordt gebruikt op meer dan 400 locaties in 25 landen. Voor meer informatie: www.contracked.nl

Contactgegevens

Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com

Techno Benelux B.V.
Rudi Keppels
rudi@technobenelux.nl
074 - 245 26 26
www.technobenelux.nl