Contactgegevens
Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com

1 Juli 2010

Contracked™ verdubbelt haar cijfers in het eerste half jaar van 2010.

Amsterdam, Nederland - 1 juli 2010 - Contracked™ heeft vandaag bekend gemaakt dat het over het eerste half jaar van 2010 haar omzetcijfers heeft verdubbeld. Naast deze groei van de omzet is ook het aantal nieuwe klanten significant toegenomen.

Volgens het management van Contracked™ is deze enorme stijging niet zo toevallig. Door de sterke groei van het indirecte kanaal van Contracked™ in verschillende regio´s in de wereld is het aantal `feet on the street` sterk toegenomen. Dit resulteert in een toename van het aantal nieuwe klanten in zowel Europa, Azië als in Noord Amerika. Volgens het Management moet de echte `hausse` nog starten en zijn dit slechts voortekenen van de keuze van een stabiel business model gecombineerd met een uiterst klantgerichte Contract Beheer of Contract Management oplossing.

Contracked™ verwacht over het tweede deel van 2010 een zelfde verdubbeling als ze laat zien in het eerste deel. In de eerste helft van 2010 heeft Contracked™ wederom een record aantal nieuwe klanten aan haar klantenbestand kunnen toevoegen inclusief bedrijven zoals McGregor (Retail Fashion Group - www.mcgregor-fashion.com), NET(net), Inc (IT Investments Optimization) en de Kamer van Koophandel (semi-overheid - www.kvk.nl). In de eerste helft van 2010 is geen enkele klant gestopt met het gebruik van Contracked™.

Over Contracked™:

Contracked™ helpt bedrijven en organisaties met het beheren en beheersbaar maken van essentiële informatie uit contracten (zoals het bewaken van einddata of het tijdig nakomen van verplichtingen). Contracked™, opgericht in 2006, ondersteunt het optimaal managen van contracten in de gehele organisatie. Het hoofdkantoor van Contracked staat in Nederland en het bedrijf heeft verkoopvestigingen in de Benelux, Zuid Europa, Noord Europa, USA en Zuidoost Azië. Contracked wordt gebruikt op meer dan 400 locaties in 25 landen. Voor meer informatie: www.contracked.nl

Contactgegevens

Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com