Contactgegevens
Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com

NET(net), Inc.
Hendrik Zwart, VP of Client Services EMEA
+1 616.546.3100
www.netnetweb.com

30 Juni 2010

Contracked™ en NET(net), Inc. starten ruime strategische samenwerking.

Amsterdam, Nederland - 30 juni 2010 - Contracked™ heeft vandaag bekend gemaakt dat het een strategische samenwerking is aangegaan met het Amerikaanse NET(net) Inc. NET(net), Inc. richt zich op het verbeteren van IT investeringen voor hun klanten. Centraal uitgangspunt in NET(net)'s services zijn de IT contracten van hun klanten met bedrijven zoals Oracle, Microsoft en SAP.

In de eerste week van mei zijn de samenwerkingsovereenkomsten getekend tijdens een traditioneel Spaanse Tapa's lunch bij het bekende Ceverceria Catalana in Barcelona. Het management van zowel NET(net) als van Contracked™ heeft nog tijdens de tekensessie besloten de samenwerking verder te verruimen door naast de strategische samenwerking voor de klanten van NET(net), Inc. ook de distributie samenwerking aan te gaan.

NET(net), Inc. gaat Contracked™ positioneren en introduceren voor haar bestaande klanten, voornamelijk middelgrote en grote Amerikaanse bedrijven zoals Harley Davidson's, Burger King en Merlin Entertainment Group. Contracked™ gaat op haar beurt NET(net), inc.'s services positioneren en introduceren bij haar klanten welke forse investeringen hebben in IT.

Onder de samenwerking valt de Contracked™ distributie voor Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Verenigde Staten van Amerika en Canada. Voor deze regio's zijn drie NET(net) professionals gericht op het aangaan van strategische allianties voor Contracked™.

Over Contracked™:

Contracked™ helpt bedrijven en organisaties met het beheren en beheersbaar maken van essentiële informatie uit contracten (zoals het bewaken van einddata of het tijdig nakomen van verplichtingen). Contracked™, opgericht in 2006, ondersteunt het optimaal managen van contracten in de gehele organisatie. Het hoofdkantoor van Contracked staat in Nederland en het bedrijf heeft verkoopvestigingen in de Benelux, Zuid Europa, Noord Europa, USA en Zuidoost Azië. Contracked wordt gebruikt op meer dan 400 locaties in 25 landen. Voor meer informatie: www.contracked.nl

Contactgegevens

Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com

NET(net), Inc.
Hendrik Zwart, VP of Client Services EMEA
+1 616.546.3100
www.netnetweb.com