Contactgegevens
Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com

30 Juni 2010

Contracked™ start voor haar partners de Contracked™ University.

Amsterdam, Nederland - 30 juni 2010 - Contracked™ heeft vandaag bekend gemaakt dat het in de afgelopen weken de eerste oplevering heeft gehad van haar training programma voor haar partners, Contracked™ University genaamd. Contracked™ University zal zowel door de Nederlandse als de Engelse taal ondersteund gaan worden.

Het Contracked™ University programma is exclusief toegankelijk voor Contracked™ Partners en heeft tot doel praktische kennis over Contracked™ ter beschikking te stellen aan haar partnernetwerk zodat de uiteindelijke eindgebruiker op het juiste moment de juiste informatie krijgt. Het programma bevat onderwerpen zoals marketing, verkoop, best practices, tips en trucks en contractbeheer. Een deel van het programma zal worden opengesteld voor de Contracked™ klanten.

Contracked™ verwacht hiermee haar partner netwerk op doeltreffende wijze te kunnen ondersteunen en tegelijkertijd haar klant beter te kunnen voorzien in de juiste informatie op het juiste moment omtrent contract management of contractbeheer.

Over Contracked™:

Contracked™ helpt bedrijven en organisaties met het beheren en beheersbaar maken van essentiële informatie uit contracten (zoals het bewaken van einddata of het tijdig nakomen van verplichtingen). Contracked™, opgericht in 2006, ondersteunt het optimaal managen van contracten in de gehele organisatie. Het hoofdkantoor van Contracked staat in Nederland en het bedrijf heeft verkoopvestigingen in de Benelux, Zuid Europa, Noord Europa, USA en Zuidoost Azië. Contracked wordt gebruikt op meer dan 400 locaties in 25 landen. Voor meer informatie: www.contracked.nl

Contactgegevens

Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com