Contactgegevens
Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com

3 November Oktober 2010

Nieuwste Contracked™ parel voor complexe organisaties.

Amsterdam, Nederland - 3 november 2010 - Contracked™, wereldwijd leverancier van contract management en contractbeheer oplossingen, introduceert versie 3.0. De versie biedt onbeperkte mogelijkheden om contracten zowel gecentraliseerd als gedecentraliseerd te managen zonder dat hiervoor ingrijpende organisatorische veranderingen voor nodig zijn. Aangetoond is dat het rendement hierdoor nog verder oploopt.

Contracked™ biedt een complete oplossing voor het managen en beheren van (complexe) contracten in een (complexe) organisatie op eenvoudige wijze. Het verbetert de transparantie en zichtbaarheid van contracten en bijhorende acties in contractbeheer ingrijpend en helpt bij het tijdig nemen van juiste maatregelen voortkomend uit contractuele rechten en plichten. Met behulp van Contracked™ dringen bedrijven en organisatie contractuele kosten terug en krijgen ze grip op gemaakte afspraken (rechten en plichten).

Verder heeft Contracked bekend gemaakt dat de versie 3.0 een verdere verrijking van rapportagemogelijkheden bevat inclusief bijhorende dashboards.

Over Contracked™:

Contracked™ helpt bedrijven en organisaties met het beheren en beheersbaar maken van essentiële informatie uit contracten (zoals het bewaken van einddata of het tijdig nakomen van verplichtingen). Contracked™, opgericht in 2006, ondersteunt het optimaal managen van contracten in de gehele organisatie. Het hoofdkantoor van Contracked staat in Nederland en het bedrijf heeft verkoopvestigingen in de Benelux, Zuid Europa, Noord Europa, USA en Zuidoost Azië. Contracked wordt gebruikt op meer dan 400 locaties in 25 landen. Voor meer informatie: www.contracked.nl

Contactgegevens

Contracked B.V.
Rob Postma
rob@contracked.com
085- 785 5100
www.contracked.com