Training

Wij bieden verschillende trainingen aan waarmee wij u snel en succesvol op weg helpen. Van korte online trainingen tot in-huis en op maat gemaakte training.

Iimplementatie

Met onze implementatiediensten zorgen wij voor een optimale aansluiting van Contracked op uw gebruikersorganisatie, IT-infrastructuur en uw processen.

 

Data Migratie

Als u reeds contractgegevens in een systeem heeft opgeslagen, dan kunnen wij u helpen deze gegevens te migreren van uw oude systeem naar Contracked™.

Support

Uw succes is voor ons van het allergrootste belang. Daarom bieden wij verschillende ondersteuningsopties aan zodat uw gebruikers in elke situatie een beroep op ons kunnen doen.

Wij bieden support tijdens kantooruren tot en met 24 x 7 support, wereldwijd.

De Contracked™ Diensten zorgen voor het inregelen van het beheer van uw contracten . De Contracked™ diensten worden afgestemd op de individuele behoeften van uw organisatie.

Wij hebben de juiste mensen, technologie en partners om elke contractmanagement uitdaging aan te gaan, wereldwijd.

Contracked™ professional services


Contracked™ Professional Services zijn gericht op het succes van u als Contracked gebruiker. Onze kennis en vaardigheden zijn beschikbaar voor uw organisatie om ondersteuning te geven in het gehele contractmanagement proces.

Contracked™ Professional Services biedt een unieke combinatie van kennis van professionals, toonaangevende en bewezen technologie en bewezen processen en "best practices".